Tänne olisi tarkoitus yritää pitää jonkin sortin päiväkirjaa järjestelmällisen epäjärjestelmällisesti. Ruokaa, home made-jäätelöä, kissoja, silloin tällöin viiniä, elämää, musiikkia, leffoja. Kait näistä saa jotain kirjoitettua? Hope so.

*

Odottelen jo kovasti että milloin ensimmäiset suomalaiset vetävät kadulla naamalleen suojanaamarin sikainfluenssan takia. Jossain kehotettiin jäämään pois töistä heti kun sairastuu. Jaa-a, nuhaa on juu, mutta veikkaisin ennemmin heinänuhaa kuin possunuhaa. Huolissaan saa toki olla, mutta liika hysteria on liikaa. Iltapäivälehdet koittavat sitä välillä lietsoa, mutta ainakaan vielä ei hysteria ole vallalla. Villi veikkaus: taudista kohistaan hetki, sitten se unohtuu. Muistellaan vaan lintuinfluenssaa. Ja sarsia.

*

Tänään karvalapsoset ovat olleet kärpäsjahdissa. Tähän kämppään eksyi yksi ainoa kärpänen avoimesta ikkunasta, ja sitä on jahdattu parisen tuntia. Kärpäsen kohtalo ei ole vielä selvinnyt, mutta eiköhän se syödyksi tule.

Vinkillä on kamala karvanlähtö, vaikka onkin laantunut matokuurin ja sinkki-biotiini kuurin ansiosta. Passitin Villen hakemaan kaupasta anti-hairballnameja, jos vaikka auttaisivat tuohon karvapallojen oksenteluun. Raukka, oksentelee isoja palloja aina välillä, öisin useimmiten. Jännä että Väinöllä ei ole mitään ogelmia karvanlähdön kanssa, vaikka omaakin pidemmat karvat.

Haettiin pojille uusia raksuja, Hill'sin "hammasraksuja", ja lisäksi tilasin työkaverin kautta 1st Choicen herkälle vatsalle tarkoitettuja napuja. Näistä olisi tarkoitus tehdä raksumiksiä, jota tulee kokonaisuudessaan 5kg. Piisaa muuten perkuleen kauan, pitää varmaan ostaa välillä jotain pikkuraksupusseja etteivät aivan kyllästy. Syötyään kuukauden Hill'sin indoor-raksuja, sekaan lisätyt hammasraksut hävisivät, mutta toiset jäivät kuppiin. Valikoivaa.